Εξερεύνηση Σπηλαίων

Ανακαλύψτε κρυφές σπηλιές και μικρούς κολπίσκους με μία εξερεύνηση σπηλαίων και ζήστε τη μαγεία αυτής της περιήγησης!

Θαυμάστε το παιχνίδι των χρωμάτων και του φωτός στα εσωτερικά αρχαίων σπηλαίων. Η μητέρα φύση καμαρώνει για το δημιούργημα της που εσείς μαζί μας θα εξερευνήσετε. Η διαβρωτική δράση του νερού, του ανέμου και το καρστικό φαινόμενο έχουν δημιουργήσει εκπληκτικά τοπία. Μοναδικά σχήματα, χρώματα και σχέδια σε μία ήδη ηφαιστειακά διαμορφωμένη περιοχή.

Ανακαλύψτε μοναδικά μυστικά μέρη με την άνεση ενός φουσκωτού σκάφους. Ευχαριστηθείτε μια μοναδική κρουαζιέρα με πολλαπλές στάσεις για μπάνιο στα καλύτερα μέρη της περιοχής. Θα έχετε πρόσβαση σε εξοπλισμό για εξερεύνηση βυθού, διασκεδαστική μουσική και ποικιλία ποτών που η Aegean Sea Quest προσφέρει!

Η είσοδος στο εσωτερικό των σπηλαίων με το σκάφος είναι η πιο εκπληκτική αίσθηση αυτής της περιήγησης. Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κόκκινου χρώματος αναμεμειγμένες με τις ακτίνες του ήλιου, θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες σας. Οι πολύ ικανοί επαγγελματίες χειριστές των σκαφών θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στο εσωτερικό των σπηλαίων. Μία ακόμα εξαιρετικά μοναδική στιγμή είναι το κολύμπι στο εσωτερικό των σπηλαίων με μάσκα. Θαυμάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα των βράχων κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Αυτή η ξεχωριστή και από κάθε άποψη μοναδική εμπειρία είναι σίγουρο ότι θα σας μείνει αξέχαστη.

*Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ο καπετάνιος μπορεί να αλλάξει ελαφρώς τη διαδρομή.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP