ΨΑΡΕΜΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Ψάρεμα - Ψαροντούφεκο - Snorkeling - Βουτιές από Βράχια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Ημερήσιες Κρουαζιέρες - Ψάρεμα & Θαλάσσια Σπορ - Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ιδιωτικές Θαλάσσιες Μεταφορές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aegean Sea Quest

Πάρος Ενοικιάσεις Σκαφών – Ημερήσιες Κρουαζιέρες

 

Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα και στο γαλάζιο των νησιών μας.

Aegean Sea Quest’s στόχος είναι να σας ξεναγήσει στα πανέμορφα, μοναδικά, γεμάτα μυστήριο και περιπέτεια νησιά του Αιγαίου. Σκοπός μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες μέσα σε ένα ταξίδι στο χρόνο και στο κυκλαδίτικο χρώμα που μόνο με σκάφος μπορείτε να ανακαλύψετε.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ – ΨΑΡΕΜΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ – ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Ιδιωτικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες σε Πάρο – Αντίπαρο και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Ανακαλύψτε μοναδικές κρυμμένες ομορφιές με μια Ιδιωτική Θαλάσσια Εκδρομή. Λευκές αμμώδεις παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά, τα οποία μπορείτε να φτάσετε μόνο με σκάφος.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε στα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

ΨΑΡΕΜΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος για να κάνετε τις αγαπημένες σας Θαλάσσιες Δραστηριότητες, στην Πάρο – Αντίπαρο και στις Κυκλάδες. Απόλαυσε μαζί μας τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ ή χόμπι ,μαζί με μια ιδιωτική ημερήσια κρουαζιέρα σε ένα από τα πιο μαγευτικά πελάγη, το Αιγαίο.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους φίλους σας ή με την οικογένεια σας σε ένα Ιδιωτικό Ταξίδι με Σκάφος στο ηλιοβασίλεμα στην Πάρο – Αντίπαρο. Μαζί με την αγαπημένη σας μουσική, απολαμβάνοντας το ποτό σας καθώς ο ήλιος θα πέφτει στο νερό.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ

Τα Άνετα, Αξιόπλοα και Άριστα Συντηρημένα Φουσκωτά & Μικρά Σκάφη μας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, θα σας προσφέρουν μοναδικές  και απολαυστικές στιγμές. Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά του Αιγαίου ανακαλύπτοντας μαγευτικές εικόνες και τα μυστικά που κρύβουν στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά τους.

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ

Τα άριστα συντηρημένα, γρήγορα, άνετα και αξιόπλοα Φουσκωτά Σκάφη μας εξασφαλίζουν ένα μοναδικό και απολαυστικό  ταξίδι στα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του απέραντου γαλάζιου, παρέχοντας όλες τις ανέσεις.

ΜΙΚΡΑ ΣΚΑΦΗ

Τα Άριστα συντηρημένα Μικρά Σκάφη μας, σας εξασφαλίζουν άνεση και Ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξερεύνηση τις ακτογραμμής Πάρου – Αντιπάρου και Δεσποτικού.

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μετακινήσου άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια από Θάλασσα όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς με Φουσκωτό Ταχύπλοο Σκάφος. Μύκονο, Σαντορίνη, Λαύριο… προς όλα τα Διεθνή Αεροδρόμια της χώρας, αλλά και προς όλα νησιά που η συγκοινωνία δεν εξυπηρετεί. Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε από Θάλασσα με απόλυτη Ασφάλεια και άνεση στον προορισμό της επιλογής σας.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Θαλάσσιες Μεταφορές με Φουσκωτό Σκάφος χάρη στα Άνετα, Γρήγορα, Αξιόπιστα και Ασφαλέστερα Ταχύπλοα Φουσκωτά Σκάφη που διαθέτουμε, όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ – ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ – SNORKELING – ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ

ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Ζήστε μαζί μας τη μοναδική εμπειρία του Ψαρέματος  από το Σκάφος, στην Πάρο & Ανπίπαρο ή στα γύρω νησιά των Κυκλάδων, με τεχνικές για όλα τα είδη των ψαριών.

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ

Κάνε Ψαροντούφεκο σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς στην Πάρο & Αντίπαρο ή στα γύρω νησιά των Κυκλάδων, με έμπειρους Ψαροκυνηγούς που σέβονται το υποβρύχιο περιβάλλον.

SNORKELING

Αν θέλεις να βρεις τις πιο ήσυχες, γαλήνιες και μοναδικές παράλιες στην Πάρο & Αντίπαρο αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με όμορφους και κρυστάλλινα καθαρούς βυθούς, μοναδικούς για Snorkeling… ακολούθησε μας.

ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ

Αν θέλεις να βρεις τα καλύτερα Βράχια για Βουτιές σε Πάρο – Αντίπαρο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με πανέμορφους και κρυστάλλινα καθαρούς βυθούς, έλα μαζί μας να σε πάμε εκεί… ξέρουμε τα ιδανικότερα μέρη.