ΨΑΡΕΜΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Ψάρεμα - Ψαροντούφεκο - Snorkeling - Βουτιές από Βράχια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Ημερήσιες Κρουαζιέρες - Ψάρεμα & Θαλάσσια Σπορ - Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ιδιωτικές Θαλάσσιες Μεταφορές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aegean Sea Quest

Ημερήσιες Κρουαζιέρες – Θαλάσσια Περιήγηση στην Πάρο

 

Καλώς ήρθατε στο γαλάζιο των νησιών μας.

Aegean Sea Quest’s στόχος είναι να σας ξεναγήσει στα πανέμορφα, μοναδικά, γεμάτα μυστήριο και περιπέτεια νησιά του Αιγαίου. Σκοπός μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες μέσα σε ένα ταξίδι στο χρόνο και στο κυκλαδίτικο χρώμα που μόνο με σκάφος μπορείτε να ανακαλύψετε.

Ημερήσιες Ιδιωτικές Κρουαζιέρες

Ιδιωτικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες – Ψάρεμα & Θαλάσσια Σπορ – Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

Ημερήσιες Κρουαζιέρες

Ιδιωτικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες σε Πάρο – Αντίπαρο και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων με την Aegean Sea Quest. Ανακαλύψτε μοναδικές κρυμμένες ομορφιές με μια Ιδιωτική Θαλάσσια Εκδρομή. Λευκές αμμώδεις παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά, τα οποία μπορείτε να φτάσετε μόνο με σκάφος. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να χαλαρώσετε στο σκάφος μέσα στα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ψάρεμα & Θαλάσσια Σπορ

Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος για να κάνετε τις αγαπημένες σας Θαλάσσιες Δραστηριότητες, στην Πάρο – Αντίπαρο και στις Κυκλάδες. Απολαύστε με την Aegean Sea Quest τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ και χόμπι με μία ιδιωτική ημερήσια κρουαζιέρα σε ένα από τα πιο μαγευτικά πελάγη, το Αιγαίο.

Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

Μοιραστείτε με την Aegean Sea Quest μοναδικές στιγμές μαζί με τους φίλους ή την οικογένεια σας σε ένα Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος στα ανοιχτά γύρο από Πάρο – Αντίπαρο. Μαζί με την αγαπημένη σας μουσική, απολαμβάνοντας το ποτό σας καθώς ο ήλιος θα πέφτει στο νερό.

Ενοικιάσεις Σκαφών

Τα Άνετα, Αξιόπλοα και Άριστα Συντηρημένα Φουσκωτά & Βάρκες της Aegean Sea Quest, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, θα σας προσφέρουν μοναδικές  και απολαυστικές στιγμές. Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά του Αιγαίου ανακαλύπτοντας μαγευτικές εικόνες και τα μυστικά που κρύβουν στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά τους.

Φουσκωτά Σκάφη

Τα άριστα συντηρημένα, γρήγορα, άνετα και αξιόπλοα Φουσκωτά Σκάφη της Aegean Sea Quest εξασφαλίζουν ένα μοναδικό και απολαυστικό  ταξίδι στα κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά του απέραντου γαλάζιου, παρέχοντας όλες τις ανέσεις.

Βάρκες

Οι  άριστα συντηρημένες Βάρκες της Aegean Sea Quest, σας εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξερεύνηση τις ακτογραμμής Πάρου – Αντιπάρου και Δεσποτικού.

Θαλάσσιες Μεταφορές

Μετακινηθείτε άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια από θάλασσα όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς με Φουσκωτό Ταχύπλοο Σκάφος που η Aegean Sea Quest προσφέρει. Μύκονο, Σαντορίνη, Λαύριο και προς όλα τα Διεθνή Αεροδρόμια της χώρας, αλλά και προς όλα νησιά που η συγκοινωνία δεν εξυπηρετεί. Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε δια θαλάσσης με απόλυτη Ασφάλεια και άνεση στον προορισμό της επιλογής σας.

Ιδιωτικές Θαλάσσιες Μεταφορές

Θαλάσσιες Μεταφορές με Φουσκωτό Σκάφος χάρη στα Άνετα, Γρήγορα, Αξιόπιστα και Ασφαλή Ταχύπλοα Φουσκωτά Σκάφη της Aegean Sea Quest, όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς.

Θαλάσσια Σπορ

Ψάρεμα με Σκάφος – Ψαροντούφεκο – Snorkeling – Βουτιές από Βράχια

Ψάρεμα με Σκάφος

Ζήστε με την Aegean Sea Quest τη μοναδική εμπειρία του Ψαρέματος  από το Σκάφος, στην Πάρο & Ανπίπαρο ή στα γύρω νησιά των Κυκλάδων, με τεχνικές για τα περισσότερα είδη των ψαριών.

Ψαροντούφεκο

Κάνε Ψαροντούφεκο με την Aegean Sea Quest σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς στην Πάρο & Αντίπαρο ή στα γύρω νησιά των Κυκλάδων, με έμπειρους ανθρώπους που σέβονται το υποβρύχιο περιβάλλον.

Snorkeling

Η Aegean Sea Quest θα σας ταξιδέψει στις πιο όμορφες, γαλήνιες και μοναδικές παράλιες στην Πάρο & Αντίπαρο αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με όμορφα και κρυστάλλινα καθαρά νερά, μοναδικά για Snorkeling.

Βουτιές από Βράχια

Αν θέλεις να βρεις τα καλύτερα και ασφαλή Βράχια για βουτιές σε Πάρο – Αντίπαρο και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με πανέμορφα και κρυστάλλινα καθαρά νερά, έλα με την Aegean Sea Quest να σε πάει στα ιδανικότερα μέρη.