ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΨΑΡΕΜΑ

Snorkeling - Βουτιές από Ψηλά - Υποβρύχιο Ψάρεμα - Ψάρεμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Ημερήσιες Κρουαζιέρες - Θαλάσσια Σπορ & Ψάρεμα - Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Θαλάσσιες Ιδιωτικές Μεταφορές Με Ταχύπλοο Σκάφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Aegean Sea Quest’s

Ημερήσιες Κρουαζιέρες & Θαλάσσιες Εκδρομές

 

Καλώς ήρθατε στο απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων.

Η Aegean Sea Quest βρίσκεται στο όμορφο και μοναδικό νησί της Πάρου. Το κέντρο των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι να σας ταξιδέψουμε και να σας ξεναγήσουμε σε μαγευτικούς θαλάσσιους προορισμούς. Σε μοναδικά και πανέμορφα Πάρο – Αντίπαρο και σε όλες τις Κυκλάδες. Στόχος μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Γνωρίστε μαγευτικά μέρη με χρώμα και μυρωδιά Ελλάδας με μία ιδιωτική θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος.

Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ιδιωτικές Θαλάσσιες Εκδρομές

Ημερήσιες Κρουαζιέρες – Θαλάσσιες Δραστηριότητες & Ψάρεμα – Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

Ιδιωτικές Ημερήσιες Περιηγήσεις

Ιδιωτικές ημερήσιες κρουαζιέρες σε Πάρο – Αντίπαρο και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων που προσφέρει η Aegean Sea Quest. Ανακαλύψτε μοναδικές ομορφιές σε μια ιδιωτική θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος. Λευκές αμμώδεις παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά, μέρη μοναδικά που μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο με σκάφος. Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε στα κρυστάλλινα και γαλανά νερά του Αιγαίου. Ζήστε μοναδικές στιγμές μπάνιου και κάντε βουτιές από ψηλά βράχια. Θαυμάστε το βυθό με μάσκα κάτω από ένα γαλανό ουρανό και ένα ζεστό και λαμπερό ήλιο.

Θαλάσσια Σπορ & Ψάρεμα

Είστε στο κατάλληλο μέρος για τις αγαπημένες σας θαλάσσιες δραστηριότητες, την Πάρο και Αντίπαρο. Απολαύστε με την Aegean Sea Quest τα αγαπημένα σας θαλάσσια σπορ σε μία ιδιωτική ημερήσια κρουαζιέρα. Σε ένα από τα πιο μαγευτικά πελάγη του πλανήτη, το Αιγαίο. Ζήστε την εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος και του υποβρύχιου κυνηγίου. Ευχαριστηθείτε κολύμπι, παρατήρηση βυθού με μάσκα και βουτιές από ψηλά στα κρυστάλλινα και γαλανά νερά των Κυκλάδων. Κάτω από ένα καθαρό γαλάζιο ουρανό και ένα ζεστό και λαμπερό ήλιο.

Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος

Αποθανατίστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην Πάρο που η Aegean Sea Quest σας προσφέρει. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια σας σε μία ιδιωτική κρουαζιέρα με σκάφος στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Πάρου. Απίστευτα χρώματα σαν πίνακας ζωγραφικής με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου παντού στον ορίζοντα. Μακριά από το θόρυβο της πόλης με την αγαπημένη σας μουσική και απολαμβάνοντας το ποτό σας καθώς ο ήλιος θα πέφτει αργά στο νερό.

Ενοικιάσεις Σκαφών Αναψυχής

Τα άνετα και άριστα συντηρημένα σκάφη που σας προσφέρει η Aegean Sea Quest έχουν επιλεγεί προσεκτικά. Για να ανταποκρίνονται άριστα στις ανάγκες σας και να προσφέρουν μοναδικές και απολαυστικές στιγμές. Εξερευνήστε την ακτογραμμή Πάρου – Αντιπάρου και των γύρο μοναδικών νησιών των Κυκλάδων. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες και αποκτήστε αξέχαστες αναμνήσεις στα γαλανά και κρυστάλλινα νερά τους.

Φουσκωτά Ταχύπλοα Σκάφη

Η Aegean Sea Quest προσφέρει άριστα συντηρημένα, γρήγορα, άνετα και ασφαλή RIB ταχύπλοα σκάφη. Έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να εξασφαλίζουν ένα μοναδικό και απολαυστικό ταξίδι στους επιβαίνοντες. Στα κρυστάλλινα και γαλανά νερά του απέραντου γαλάζιου, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Μικρά Μηχανοκίνητα Σκάφη

Τα άριστα συντηρημένα μικρά μηχανοκίνητα σκάφη που σας προσφέρει η Aegean Sea Quest θα σας εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια. Για να απολαύσετε την εξερεύνηση τις ακτογραμμής Πάρου – Αντιπάρου και Δεσποτικού ξεκούραστα και με ασφάλεια. Παρέχονται και βάρκες με μικρή ιπποδύναμη (30hp) χωρίς να χρειάζεται άδεια χειρισμού για την ενοικίαση τους.

Ιδιωτικές Θαλάσσιες Μεταφορές

Άνετη, γρήγορη και με απόλυτη ασφάλεια μετακίνηση από θάλασσα όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς. Με αβύθιστο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος που η Aegean Sea Quest προσφέρει. Παραλαβή από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδος.

Θαλάσσια Ιδιωτική Μεταφορά

Μετακινηθείτε άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια από θάλασσα όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς. Με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος που η Aegean Sea Quest σας προσφέρει. Μύκονο, Σαντορίνη, Λαύριο και προς όλα λιμάνια και διεθνή αεροδρόμια της χώρας. Προς όλα νησιά που η μεταξύ τους συγκοινωνία με τις ακτοπλοϊκές γραμμές δεν εξυπηρετεί. Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε γρήγορα, με απόλυτη ασφάλεια και άνεση στον προορισμό της επιλογής σας.

Θαλάσσιες Δραστηριότητες & Ψάρεμα

Snorkeling – Βουτιές από Ψηλά – Υποβρύχιο Ψάρεμα – Ψάρεμα

Snorkeling

Καλώς ήρθατε στο γαλάζιο των νησιών του Αιγαίου.

Η Aegean Sea Quest βρίσκεται στην όμορφη Πάρο. Το κέντρο των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι να σας ξεναγήσουμε στη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος. Σε μοναδικά και πανέμορφα νησιά γύρο από την Πάρο και Αντίπαρο. Στόχος μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος . Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες θαυμάζοντας με μάσκα το βυθό, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Γνωρίστε μαγευτικά μέρη για Snorkeling με χρώμα και μυρωδιά Ελλάδας μέσα από ένα ταξίδι με σκάφος.

Βουτιές από Ψηλά

Καλώς ήρθατε στο γαλάζιο των νησιών του Αιγαίου.

Η Aegean Sea Quest βρίσκεται στην όμορφη Πάρο. Το κέντρο των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι να σας ξεναγήσουμε στη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος. Σε μοναδικά και πανέμορφα νησιά γύρο από την Πάρο και Αντίπαρο. Στόχος μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Στα καλύτερα και πιο ασφαλή μέρη με τα καλύτερα βράχια για βουτιές από ψηλά. Γνωρίστε μαγευτικά μέρη με χρώμα και μυρωδιά Ελλάδας μέσα από ένα ταξίδι με σκάφος.

Υποβρύχιο Ψάρεμα

Καλώς ήρθατε στο γαλάζιο των νησιών του Αιγαίου.

Η Aegean Sea Quest βρίσκεται στην όμορφη Πάρο. Το κέντρο των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι να σας ξεναγήσουμε στη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος. Σε μοναδικά και πανέμορφα νησιά γύρο από την Πάρο και Αντίπαρο. Στόχος μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Υποβρύχιο ψάρεμα σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς με έμπειρους ανθρώπους. Γνωρίστε μαγευτικά μέρη με χρώμα και μυρωδιά Ελλάδας μέσα από ένα ταξίδι με σκάφος για υποβρύχιο κυνήγι.

Ψάρεμα με Σκάφος

Καλώς ήρθατε στο γαλάζιο των νησιών του Αιγαίου.

H Aegean Sea Quest βρίσκεται στην όμορφη Πάρο. Το κέντρο των Κυκλάδων στην καρδιά του Αιγαίου. Προορισμός μας είναι να σας ξεναγήσουμε στη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος. Σε μοναδικά και πανέμορφα νησιά γύρο από την Πάρο και Αντίπαρο. Στόχος μας η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σας στο απέραντο γαλάζιο και στη μοναδικότητα που έχει το κάθε μέρος. Ζήστε μαζί μας μοναδικές στιγμές και την εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος που θα σας μείνει αξέχαστη. Με τεχνικές για τα περισσότερα είδη ψαριών. Γνωρίστε μαγευτικά μέρη με χρώμα και μυρωδιά Ελλάδας μέσα από ένα ταξίδι για ψάρεμα με σκάφος.