Κρουαζιέρες για Ψάρεμα

σε Πάρο - Αντίπαρο

Η Aegean Sea Quest προσφέρει κρουαζιέρες για ψάρεμα σε Πάρο - Αντίπαρο και σε όλες τις Κυκλάδες. Μια μοναδική εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος. με τεχνικές για τα περισσότερα είδη ψαριών. Παρέχουμε τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μας για τις τεχνικές του ψαρέματος όπως καθετή και jigging.

Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά Πάρο, Αντίπαρο, Δεσποτικό και όλες τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες στα καταγάλανα και γεμάτα από θαλάσσια ζωή νερά τους.

Μέρη μοναδικά για θαλάσσια σπορ και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ελάτε μαζί μας σε μια ιδιωτική θαλάσσια κρουαζιέρα για ψάρεμα με ταχύπλοο σκάφος. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα συνδυασμό από θαλάσσιες δραστηριότητες. Βουτιές από ψηλά βράχια, βουτιές από το σκάφος, εξερεύνηση του βυθού με μάσκα, υποβρύχιο κυνήγι και ψάρεμα.

Στο σκάφος προσφέρουμε εξοπλισμό όπως: Καλάμια ψαρέματος, πετονιές, δόλωμα, μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, μπάλα βόλεϊ, μακαρόνια θαλάσσης, σανίδα. Εξοπλισμό για υποβρύχιο κυνήγι κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο.

Προσφέρουμε επίσης στο σκάφος: φρούτα εποχής, κράκερ, κρασί, μπύρα, νερό, αναψυκτικά και χυμό.

Ζήστε μαγικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήστε καταπληκτικές  αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

*Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP