Ιδιωτική Θαλάσσια Μεταφορά

με Ταχύπλοο Φουσκωτό Σκάφος

Ιδιωτική Θαλάσσια Μεταφορά με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος με ασφάλεια, γρήγορα και άνετα. Xάρη στα αξιόπιστα και ασφαλή σκάφη αλλά και στο έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό που η Aegean Sea Quest διαθέτει.

Όλες τις ώρες και προς όλους τους θαλάσσιους προορισμούς. Μύκονο, Σαντορίνη, Αμοργό, Λαύριο, Κρήτη, Ρόδο και σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας. Προς όλα τα λιμάνια κοντά σε διεθνή αεροδρόμια και προς όλα νησιά που η συγκοινωνία με πλοία δεν εξυπηρετεί.

Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε από Θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια και άνεση στον προορισμό της επιλογής σας. Έδρα μας είναι η μαρίνα της Παροικίας δίπλα στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου. Παρέχουμε όμως τη δυνατότητα να σας παραλάβουμε από όπου κι αν βρίσκεστε.

Στόχος μας η ασφαλή και γρήγορη ιδιωτική θαλάσσια μεταφορά σας στον προορισμό που επιθυμείτε. Ακόμη και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλες τις ώρες με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια.

Ενδεικτικές Τιμές Θαλάσσιας Μεταφοράς

* Έναρξη τιμών για 1 επιβάτη

Προορισμοί λιμένων από/προς Πάρο:

και σε όλη την Ελλάδα.

* Οι τιμές  αφορούν τη μεταφορά με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος από/προς το λιμάνι της Παροικίας Πάρου.

Ένας (1) επιβάτης με φυσιολογικό αριθμό αποσκευών (1 αεροπορικού τύπου + 2 χειραποσκευές) και καιρικές συνθήκες καλές έως 4 μποφόρ.

Οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τον αριθμό επιβατών/αποσκευών, τις καιρικές συνθήκες, την εποχή, την ώρα και την τρέχουσα τιμή του καυσίμου.

Μέγιστος αριθμός επιβατών για κάθε σκάφος (11).

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

  • Καύσιμα σκάφους.
  • Νερό, αναψυκτικά, αντιανεμικά – αδιάβροχα ενδύματα
  • Αποβίβαση στο λιμάνι του προορισμού.
  • Αναμονή ταξί στο σημείο αποβίβασης για την μετέπειτα μεταφορά σας.

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

Photo Gallery

TOP