Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις:

Η Aegean Sea Quest με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα και αγάπη για το θαλάσσιο περιβάλλον, εστιάζοντας σε ιδιωτικές υπηρεσίες. Θαλάσσιες Εκδρομές & Κρουαζιέρες, Θαλάσσιες Δραστηριότητες, Θαλάσσιες μεταφορές με ταχύπλοο σκάφος, Υπηρεσίες Yacht και Ενοικιάσεις σκαφών.

Αποσκοπώντας να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργήσαμε μια ποικιλία φουσκωτών μηχανοκίνητων σκαφών. Πλήρως εξοπλισμένα για να παρέχουν ένα ξεκούραστο και απολαυστικό ταξίδι στους επιβαίνοντες. Σκάφη και κινητήρες, φροντίζουμε καθημερινά να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ελεγμένα πλήρως, άριστα συντηρημένα και λειτουργικά. Η επιλογή τους έχει γίνει πολύ προσεκτικά και με υψηλά στάνταρ για να παρέχουν άνεση και ασφάλεια στο μέγιστο.

Ασφάλεια

Όροι & Προϋποθέσεις: Τα σκάφη μας είναι πλήρως ασφαλισμένα. Καλύπτονται από ασφαλιστήρια συμβόλαια αστικής ευθύνης προς τρίτους σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο 2743/99. Εφοδιασμένα με όλο τον απαραίτητο σωστικό εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Η ασφάλεια δεν καλύπτει τυχών ατυχήματα και τραυματισμούς που θα προκληθούν στους επιβαίνοντες του σκάφους. Καθώς και την όποια απώλεια προσωπικών αντικειμένων.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους και καύσιμα.

Εγγύηση

Ναύλωση σκάφους χωρίς πλήρωμα έχετε την υποχρέωση να καταβάλετε εγγύηση 3.000$ (μετρητά ή με πιστωτική κάρτα), για τυχόν ζημιές ή απώλειες. Το ποσό αυτό επιστρέφεται με την παράδοση του σκάφους εφ’ όσον ελεγχθεί και είναι όλα εντάξει. Το σκάφος παραδίνεται γεμάτο με καύσιμα και το ίδιο ισχύει και κατά την παραλαβή.

Αναχώρηση και επιστροφή των σκαφών μας είναι η μαρίνα Παροικίας δίπλα στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου. Μπορούμε όμως να σας παραλάβουμε από οποιοδήποτε λιμάνι προτιμάτε κατόπιν αιτήματος. Στην περίπτωση αυτή όμως θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα επιπλέον καύσιμα του σκάφους.

Για να κάνετε κράτηση κάποιο σκάφος θα πρέπει να καταθέσετε το 50% της τιμής ενοικίασης στον λογαριασμό της εταιρείας. Το υπόλοιπο 50% εξοφλείται κατά την επιβίβαση στο σκάφος.

***ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

 

Πολιτική Ακύρωσης:

Ακύρωση:

35 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφουμε την προκαταβολή.

25 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφουμε το 50% της προκαταβολής.

15 ημέρες πριν το ναύλο η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Εάν αποφασίσουμε ότι η κράτηση πρέπει να ακυρωθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή για οποιονδήποτε άλλο σοβαρό λόγο, επιστρέφουμε την προκαταβολή.