Ιδιωτικές Θαλάσσιες Περιηγήσεις σε Πάρο Αντίπαρο

και σε όλες τις Κυκλάδες

Η Aegean Sea Quest θα σας ξεναγήσει και διασκεδάσει με ιδιωτικές θαλάσσιες περιηγήσεις σε Πάρο – Αντίπαρο και σε όλες τις Κυκλάδες. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μια ιδιωτική κρουαζιέρα με σκοπό να ζήσετε μοναδικές στιγμές στα γαλανά νερά του Αιγαίου που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ανακαλύψτε ομορφιές μοναδικές με απίστευτα χρώματα και σχήματα βράχων. Παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά που μόνο με σκάφος μπορείς να επισκεφτείς.

Σπηλιές και χρωματιστά βράχια αναδυόμενα από μαγευτικούς βυθούς. Απομακρυσμένα απ’ την ακτή βράχια με εκκλησάκια χτισμένα πάνω τους. Κρυφές παραλίες στρωμένες με αμέτρητα μικρά κοχύλια και πολύχρωμα βότσαλα.

Μοναδικά νησιά κοντά το ένα στο άλλο σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Απολαύστε κολύμπι, παρατηρήστε το βυθό, κάντε ηλιοθεραπεία και χαλαρώστε πάνω στο σκάφος. Δροσιστείτε με κρύα ποτά και αναψυκτικά που προσφέρουμε στο ταξίδι. Κυρίως όμως κερδίσετε τις καλύτερες αναμνήσεις τις ζωής σας.

Με αυτό το σκοπό η Aegean Sea Quest σας προσφέρει ημερήσιες ή και μεγαλύτερης διάρκειας θαλάσσιες εκδρομές προς:

Πάρος, Αντίπαρος, Κουφονήσι, Μήλος, Κίμωλος, Πολύαιγος, Φολέγανδρος, Σίφνος, Δήλος, Μύκονος και σε όλες τις Κυκλάδες.

Κρουαζιέρες μαζί με Θαλάσσιες Δραστηριότητες όπως παρατήρηση βυθού με μάσκα, βουτιές από ψηλά και ψάρεμα.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

Σκάφη Θαλάσσιων Εκδρομών

Ribco Scorpion 100 G2X

Capelli Tempest 1000 open

WinR Sport 33

Photo Gallery

TOP