Βουτιές από Ψηλά Βράχια σε Πάρο - Αντίπαρο

& σε όλες τις Κυκλάδες

Η Aegean Sea Quest θα σε ταξιδέψει με σκάφος στα καλύτερα και ασφαλέστερα μέρη. Για βουτιές από ψηλά βράχια σε Πάρο - Αντίπαρο & σε όλες τις Κυκλάδες.

Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά γύρο από την Πάρο - Αντίπαρο με μία ιδιωτική κρουαζιέρα αναψυχής. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες σε μέρη με καταγάλανα και γεμάτα από θαλάσσια ζωή νερά. Μέρη μοναδικά για βουτιές από ψηλά βράχια σε Πάρο - Αντίπαρο και σε όλες τις Κυκλάδες. Μία φανταστική ευκαιρία για έντονη διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ελάτε μαζί μας σε μια θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος και κάντε ένα συνδυασμό από θαλάσσιες δραστηριότητες. Βουτιές από ψηλά βράχια, βουτιές από το σκάφος, εξερεύνηση βυθού με μάσκα, ακόμα και ψάρεμα. Ζήστε μαγικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήστε καταπληκτικές  αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο σκάφος προσφέρουμε μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, μπάλα βόλεϊ, μακαρόνια θαλάσσης, σανίδα και εξοπλισμό για ψάρεμα (κατόπιν συνεννόησης). Ακόμη προσφέρουμε φρούτα εποχής, σνακ, νερό, χυμό, αναψυκτικά, ροζέ κρασί και μπύρα.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP