Κρουαζιέρα για Υποβρύχιο Ψάρεμα

σε Πάρο Αντίπαρο

Κρουαζιέρα για υποβρύχιο ψάρεμα με την Aegean Sea Quest σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή υποθαλάσσιους προορισμούς. Σε Πάρο - Αντίπαρο και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων με ταχύπλοο σκάφος.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε μία κρουαζιέρα για υποβρύχιο ψάρεμα με ανθρώπους με γνώση και σεβασμό για το υποθαλάσσιο περιβάλλον. Το πάθος και η αγάπη μας για το βυθό θα σας οδηγήσει σωστά και με ασφάλεια στον υποβρύχιο κόσμο, με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά των Κυκλάδων. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες στα καταγάλανα και γεμάτα από θαλάσσια ζωή νερά τους. Μέρη μοναδικά για θαλάσσιες δραστηριότητες και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ελάτε μαζί μας σε μια ιδιωτική θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος και κάντε ένα συνδυασμό από θαλάσσιες δραστηριότητες. Βουτιές από ψηλά βράχια, βουτιές από το σκάφος, εξερεύνηση βυθού με μάσκα, υποβρύχιο ψάρεμα και ψάρεμα με καλάμι. Ζήστε μαγικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήστε καταπληκτικές  αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο σκάφος προσφέρουμε: μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, μπάλα βόλεϊ, μακαρόνια θαλάσσης, σανίδα και εξοπλισμό για ψάρεμα κατόπιν συνεννόησης. Ακόμη προσφέρουμε: φρούτα εποχής, κράκερ, κρασί, μπύρα, νερό, αναψυκτικά και χυμό.

Ο εξοπλισμός διατίθεται από την Aegean Sea Quest χωρίς επιπλέον χρέωση. Η τοποθεσία και η ώρα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή.

Απαραίτητες πληροφορίες: (ύψος, βάρος, μέγεθος πέλματος), ηλικία, εμπειρία και φυσική κατάσταση.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP