Ηλιοβασίλεμα με Σκάφος στην Πάρο

Αποθανατίστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με σκάφος στην Πάρο που η Aegean Sea Quest σας προσφέρει.

Απολαύστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα με σκάφος στην Πάρο με τους φίλους και με την οικογένεια σας. Με μία ιδιωτική βόλτα στο ηλιοβασίλεμα με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος ανοικτά της Πάρου. Λίγο έξω από τον κόλπο της Παροικίας με φανταστική θέα το λιμάνι της Πάρου και την φωτισμένη Παροικία.

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε στον καναπέ του σκάφους με την αγαπημένη σας μουσική μακριά από το θόρυβο της πόλης. Απολαύστε το ποτό σας καθώς ο ήλιος θα πέφτει αργά στο νερό πλημμυρισμένοι από μοναδικά χρώματα στον ορίζοντα. Γύρο σας όλα τώρα μοιάζουν σαν πίνακας ζωγραφικής με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα με σκάφος στην Πάρο των Κυκλάδων.

Προσφέρουμε στο σκάφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: ροζέ κρασί, ούζο, μπύρα, αναψυκτικά και σνακ.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

Σκάφη

Ribco Scorpion G2X

Capelli Tempest 1000

WinR Sport 33

Photo Gallery

TOP