Συνοδευτικό Σκάφος

Η Aegean Sea Quest διαθέτει  μεγάλη γκάμα σκαφών και σκαφών αναψυχής που είναι επίσης διαθέσιμα για ναύλωση ως συνοδευτικά σκάφη. Είτε ψάχνετε για μια πιο ικανή ή άνετη προσφορά tender, είτε για ένα αποκλειστικό συνοδευτικό σκάφος, είναι βέβαιο ότι θα έχουμε κάτι να σας προσφέρουμε.

Επικεφαλής των διαθέσιμων επιλογών είναι το Scorpion 100 G2X RIB. Το οποίο θεωρείται από πολλούς το καλύτερο συνοδευτικό σκάφος (Superyacht Chaseboat/Tender).

Η σχεδίαση εγγυάται μια ομαλή οδήγηση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι εξοπλισμένο δε με την πιο πρόσφατη τεχνολογία πλοήγησης και ασφάλειας. Το Scorpion G2X έχει όλα όσα απαιτούνται για να εγγυηθεί ευκολία χειρισμού. Να εξασφαλίσει ότι το πλήρωμα είναι πάντα σε θέση να επικεντρώνεται στις ανάγκες των καλεσμένων σας.

Εξαιρετικά ανταποκρινόμενο και ευέλικτο, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κατάσταση!

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP