Ιδιαίτερες & Ξεχωριστές Προτιμήσεις

Έχετε κάποιες ιδιαίτερες και ξεχωριστές προτιμήσεις σχετικά με τις παροχές στο ταξίδι; Θέλουμε και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το προσαρμόσετε στα θέλω σας!

Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο ή μας στείλετε μήνυμα WhatsApp ή email. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε τις ανάγκες σας!
Από τούρτα γενεθλίων μέχρι πρόταση γάμου με σαμπάνια και ρομαντικό γεύμα.

Τα σκάφη και το προσωπικό της Aegean Sea Quest είναι πολύ φιλικά με τα αγαπημένα σας κατοικίδια. Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά να τα έχουμε στο σκάφος.

Βρέφη, μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι άνθρωποι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι το δυνατό μας σημείο.

Ο Σκοπός της Aegean Sea Quest: 

Εν κατακλείδι, όλες οι εκδρομές μας έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας.

Προς Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Πολύαιγο, Μήλο, Κουφονήσι και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Απολαύστε στο μέγιστο όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι όμορφοι νησιωτικοί προορισμοί.

Φυσικά η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια παράλληλα όμως με την ψυχαγωγία των επιβατών μας. Έχοντας αυτό κατά νου, επιλέγουμε πάντα τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι ντόπιοι και έμπειροι κυβερνήτες μας εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία με τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Με την εμπειρία και την γνώση μας διασφαλίζουμε ότι πληρούνται τα υψηλότερα πρότυπα. Σε εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό, παροχές και στα σκάφη μας.

Photo Gallery

Aegean Sea Quest
Βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία και κάντε κράτηση τώρα.

TOP