Ιδιωτικές Κρουαζιέρες με Ψάρεμα & Θαλάσσια Σπορ

σε Πάρο – Αντίπαρο

Απολαύστε Ημερήσιες Κρουαζιέρες σε Πάρο – Αντίπαρο και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων με την Aegean Sea Quest.

Εξερευνήστε τις Κυκλάδες και ανακαλύψτε τις μοναδικές ομορφιές που κρύβουν. Παράλιες με γαλαζοπράσινα νερά που μόνο με σκάφος μπορείς να προσεγγίσεις. Σπηλιές, επιβλητικοί βράχοι με ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, αναδυόμενοι από μαγευτικούς βυθούς.

Απομακρυσμένες βραχονησίδες με εκκλησάκια χτισμένα πάνω τους, αμμουδιές με ψιλή και απάτητη άμμο σε μικρούς, κρυφούς κολπίσκους. Ερημικές παράλιες στρωμένες με αμέτρητα μικρά κοχύλια και πολύχρωμα βότσαλα.

 

Συνδυάστε μια κρουαζιέρα με δυο ή περισσότερες δραστηριότητες όπως:

Πάρος εκδρομές με σκάφος

Κρουαζιέρα με Snorkeling

 

Η Aegean Sea Quest θα σε ταξιδέψει στις πιο ήσυχες και γαλήνιες παράλιες κοντά στην Πάρο – Αντίπαρο και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων. Σε πανέμορφα κρυστάλλινα και καθαρά νερά, μοναδικά για Snorkeling. Στους ομορφότερους και γεμάτους θαλάσσια ζωή βυθούς μακριά από το συνωστισμό και το θόρυβο της πόλης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το μαγιό σας και να έρθετε μαζί μας σε μια ιδιωτική ημερήσια κρουαζιέρα.

cliffdivingΚρουαζιέρα με Βουτιές από Βράχια

 

Αν θέλεις να βρεις τα καλύτερα και πιο ασφαλή μέρη με ψηλά βράχια για βουτιές, σε Πάρο – Αντίπαρο και σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς. Σε συνδυασμό με πανέμορφα και κρυστάλλινα καθαρά νερά. Έλα σε μια ιδιωτική κρουαζιέρα με την Aegean Sea Quest να σε πάμε εκεί.

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάροντούφεκο

Κρουαζιέρα με Υποβρύχιο Ψάρεμα

 

Υποβρύχιο ψάρεμα με την Aegean Sea Quest σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς. Σε μια κρουαζιέρα γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο και σε όλες τις Κυκλάδες. Με έμπειρους ανθρώπους στο υποβρύχιο ψάρεμα που σέβονται το υποθαλάσσιο περιβάλλον.
Το πάθος και η αγάπη μας για το βυθό θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στον υποβρύχιο κόσμο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο.
Ο εξοπλισμός για το Υποβρύχιο Ψάρεμα παρέχεται από το γραφείο μας.

Απαραίτητες πληροφορίες: (ύψος, βάρος, διαστάσεις ποδιού), ηλικία, φυσική κατάσταση και εμπειρία.

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάρεμα

Κρουαζιέρα με Ψάρεμα

 

Ζήστε μαζί μας τη μοναδική εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος. Σε μια κρουαζιέρα γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο ή σε άλλο νησί των Κυκλάδων με την Aegean Sea Quest. Με τεχνικές για τα περισσότερα είδη ψαριών.

Παρέχουμε τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο ερασιτεχνικό ψάρεμα από σκάφος με είδη όπως Καθετή & Jigging.

Βιντεοσκόπησε την εμπειρία σου για να την μοιραστείς με τους δικού σου.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο, όπως και για τον εξοπλισμό και το είδος ψαρέματος. Ο εξοπλισμός παρέχεται από την Aegean Sea Quest χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Photo Gallery

Video Gallery