ΨΑΡΕΜΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΠΟΡ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

 

Απόλαυσε Ημερήσιες Εκδρομές σε Πάρο – Αντίπαρο αλλά και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Εξερεύνησε τις Κυκλάδες και ανακάλυψε τις μοναδικές ομορφιές που κρύβουν. Παράλιες με γαλαζοπράσινα νερά που μόνο με σκάφος μπορείς να προσεγγίσεις. Σπηλιές, επιβλητικοί βράχοι με ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, αναδυόμενοι από μαγευτικούς βυθούς, απομακρυσμένες βραχονησίδες με εκκλησάκια χτισμένα πάνω τους, αμμουδιές με ψιλή και απάτητη άμμο σε μικρούς, κρυφούς κολπίσκους. Ερημικές παράλιες στρωμένες με αμέτρητα μικρά κοχύλια και πολύχρωμα βότσαλα.

Συνδύασε μια κρουαζιέρα με δυο ή περισσότερες δραστηριότητες όπως:

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάρεμα

ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ

Ζήστε μαζί μας τη μοναδική εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο ή σε άλλο νησί των Κυκλάδων. Με τις κατάλληλες τεχνικές για όλα τα είδη των ψαριών.

Παρέχουμε τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μας για κάθε είδος ερασιτεχνικού τύπου ψαρέματος από σκάφος, όπως Καθετή, Ζόγκα & Jigging.

Βιντεοσκόπησε την εμπειρία σου για να την μοιραστείς με τους δικού σου με μια Go Pro Camera που σου προσφέρουμε.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο, όπως και για τον εξοπλισμό και το είδος ψαρέματος.

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάροντούφεκο

ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ

Κάνε Ψαροντούφεκο σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο ή σε άλλο νησί των Κυκλάδων, με έμπειρους Ψαροκυνηγούς που σέβονται το υποβρύχιο περιβάλλον και κάνουν σωστή διαχείριση του κάθε τόπου.
Το πάθος και η αγάπη μας για το βυθό θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στον υποβρύχιο κόσμο με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Παρέχουμε βιντεοσκόπηση της δράσης με μια Go Pro Camera.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο,
όπως και ο εξοπλισμός, το μέγεθος στολής, η ηλικία, οι γνώσεις και η φυσική κατάσταση.

Πάρος εκδρομές για ελεύθερη κατάδυση

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Ελεύθερη Κατάδυση με Ασφάλεια και με ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία. Εξερεύνησε την Πάρο – Αντίπαρο αλλά και άλλους Κυκλαδίτικους βυθούς και ανακάλυψε τις ομορφιές και τις εκπλήξεις που κρύβουν.

Έλα μαζί μας να γίνεις ένα με το απέραντο γαλάζιο και να νιώσεις τη χαλάρωση, την ηρεμία και την γαλήνη μέσα σε ένα ταξίδι που κρατάει τόσο όσο μια αναπνοή…

Βιντεοσκόπησε τη μοναδική εμπειρία με μια Go Pro Camera, που σου παρέχουμε.

Απαιτούνται πληροφορίες για το μέγεθος στολής/πτερυγίων, οι ικανότητες, η εμπειρία, η ηλικία, η φυσική κατάσταση.

Πάρος εκδρομές με σκάφος

SNORKELING

Αν θέλεις να βρεις τις πιο ήσυχες και γαλήνιες παράλιες κοντά στην Πάρο – Αντίπαρο. Αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με όμορφους και κρυστάλλινα καθαρούς βυθούς, μοναδικούς για Snorkeling… Έλα μαζί μας να σε πάμε εκεί!

cliffdivingΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ

Αν θέλεις να βρεις τα καλύτερα Βράχια για Βουτιές σε Πάρο – Αντίπαρο και σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς, σε συνδυασμό με πανέμορφους και κρυστάλλινα καθαρούς βυθούς, έλα μαζί μας να σε πάμε εκεί… που εμείς ξέρουμε καλύτερα.

Photo Gallery

Video Gallery