Ψάρεμα & Θαλάσσιων Σπορ Εκδρομές

 

Απόλαυσε Ημερήσιες Εκδρομές σε Πάρο – Αντίπαρο αλλά και προς όλα τα νησιά των Κυκλάδων με την Aegean Sea Quest.

Εξερεύνησε τις Κυκλάδες και ανακάλυψε τις μοναδικές ομορφιές που κρύβουν. Παράλιες με γαλαζοπράσινα νερά που μόνο με σκάφος μπορείς να προσεγγίσεις. Σπηλιές, επιβλητικοί βράχοι με ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, αναδυόμενοι από μαγευτικούς βυθούς, απομακρυσμένες βραχονησίδες με εκκλησάκια χτισμένα πάνω τους, αμμουδιές με ψιλή και απάτητη άμμο σε μικρούς, κρυφούς κολπίσκους. Ερημικές παράλιες στρωμένες με αμέτρητα μικρά κοχύλια και πολύχρωμα βότσαλα.

Συνδύασε μια κρουαζιέρα με δυο ή περισσότερες δραστηριότητες όπως:

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάρεμα

Ψάρεμα με Σκάφος

Ζήστε μαζί μας τη μοναδική εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο ή σε άλλο νησί των Κυκλάδων με την Aegean Sea Quest. Με τεχνικές για τα περισσότερα είδη ψαριών.

Παρέχουμε τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μας για το είδος του ερασιτεχνικού ψαρέματος από σκάφος, όπως Καθετή & Jigging.

Βιντεοσκόπησε την εμπειρία σου για να την μοιραστείς με τους δικού σου.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο, όπως και για τον εξοπλισμό και το είδος ψαρέματος.

Πάρος, ημερήσιες εκδρομές για ψάροντούφεκο

Ψαροντούφεκο

Κάνε με την Aegean Sea Quest Ψαροντούφεκο σε μαγευτικούς και γεμάτους ζωή καταδυτικούς προορισμούς γύρο από την Πάρο – Αντίπαρο ή σε άλλο νησί των Κυκλάδων, με έμπειρους Ψαροκυνηγούς που σέβονται το υποβρύχιο περιβάλλον και κάνουν σωστή διαχείριση του κάθε τόπου.
Το πάθος και η αγάπη μας για το βυθό θα σας οδηγήσει με ασφάλεια στον υποβρύχιο κόσμο με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Παρέχουμε βιντεοσκόπηση της δράσης.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή, κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο,
όπως και ο εξοπλισμός, το μέγεθος στολής, η ηλικία, οι γνώσεις και η φυσική κατάσταση.

Πάρος εκδρομές με σκάφος

Snorkeling

Η Aegean Sea Quest θα σε ταξιδέψει στις πιο ήσυχες και γαλήνιες παράλιες κοντά στην Πάρο – Αντίπαρο, αλλά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων, σε πανέμορφα κρυστάλλινα και καθαρά νερά, μοναδικά για Snorkeling. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε μαζί μας!

cliffdivingΒουτιές από Βράχια

Αν θέλεις να βρεις τα καλύτερα και ασφαλή Βράχια για Βουτιές σε Πάρο – Αντίπαρο και σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς, σε συνδυασμό με πανέμορφα και κρυστάλλινα καθαρά νερά, έλα στην Aegean Sea Quest να σε πάεi εκεί!

Photo Gallery

Video Gallery