Ιδιωτικές Κρουαζιέρες για Ψάρεμα

σε Πάρο & Αντίπαρο

Πάρος ψάρεμα από σκάφοςΗ Aegean Sea Quest προσφέρει την μοναδική εμπειρία του ψαρέματος από το σκάφος. με τεχνικές για τα περισσότερα είδη ψαριών. Παρέχουμε τον εξοπλισμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μας για τις τεχνικές του ψαρέματος όπως καθετή και jigging.

Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά Πάρο, Αντίπαρο, Δεσποτικό και όλες τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες στα καταγάλανα και γεμάτα από θαλάσσια ζωή νερά τους. Μέρη μοναδικά για θαλάσσια σπορ και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ελάτε μαζί μας σε μια ιδιωτική θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος και κάντε ένα συνδυασμό από θαλάσσιες δραστηριότητες. Βουτιές από ψηλά βράχια, βουτιές από το σκάφος, εξερεύνηση του βυθού με μάσκα, υποβρύχιο κυνήγι και ψάρεμα. Ζήστε μαγικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήστε καταπληκτικές  αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο σκάφος προσφέρουμε εξοπλισμό όπως: Καλάμια ψαρέματος, πετονιές, δόλωμα, μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, μπάλα βόλεϊ, μακαρόνια θαλάσσης, σανίδα. Εξοπλισμό για υποβρύχιο κυνήγι κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο.

Προσφέρουμε επίσης φρούτα, κράκερ, νερό, αναψυκτικά και ποτά.

Η τοποθεσία και η ώρα θα κανονίζεται ανάλογα με τον καιρό και την εποχή.

Φωτογραφίες

Βίντεο