Μεταφορά με Σκάφος

Θαλάσσια Μεταφορά με Σκάφος χάρη στα άνετα, γρήγορα, αξιόπιστα και ασφαλή ταχύπλοα Φουσκωτά Σκάφη που η Aegean Sea Quest διαθέτει, όλες τις ώρες και προς όλους τους προορισμούς. Μύκονο, Σαντορίνη, Λαύριο, Ρόδο, Κρήτη, Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα & προς όλα τα Διεθνή Αεροδρόμια της χώρας, αλλά και προς όλα νησιά που η συγκοινωνία δεν εξυπηρετεί.  Αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε από Θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια και άνεση στον προορισμό της επιλογής σας. Με έδρα μας την Πάρο σας μεταφέρουμε γρήγορα, με ασφάλεια και άνεση σε όλα τα νησιά του Αιγαίου. Παρέχουμε τη δυνατότητα να σας παραλάβουμε από όπου κι αν βρίσκεστε και να σας μεταφέρουμε σε όποιο λιμάνι επιθυμείτε.

Ασφαλή και γρήγορη μεταφορά χάρη στο έμπειρο προσωπικό και τα άριστα συντηρημένα Ταχύπλοα Φουσκωτά Σκάφη μας ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όλες τις ώρες.

Τιμές Θαλάσσιας Μεταφοράς*

Προορισμοί Από/Προς Πάρο:

Έναρξη Τιμών

ΜύκονοςΑπό 750€
ΊοςΑπό 750€
ΣίφνοςΑπό 700€
ΝάξοςΑπό 600€
ΣύροςΑπό 750€
ΤίνοςΑπό 850€
ΗρακλειάΑπό 750€
ΣχοινούσαΑπό 750€
ΚουφονήσιΑπό 850€
ΑμοργόςΑπό 1000€
ΛαύριοΑπό 1300€
ΆνδροςΑπό 1200€
‘ΥδραΑπό 2000€
ΣέριφοςΑπό 800€
ΚίμωλοςΑπό 850€
ΜήλοςΑπό 900€
ΦολέγανδροςΑπό 800€
ΙκαρίαΑπό 1400€
ΣαντορίνηΑπό 1000€

& Σε όλη την Ελλάδα.

* Οι τιμές  αφορούν τη μεταφορά με φουσκωτό σκάφος από/προς το λιμάνι της Παροικίας Πάρου, Ένας επιβάτης με φυσιολογικό αριθμό αποσκευών και καιρικές συνθήκες καλές έως 4 μποφόρ. Οι τιμές αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τον Αριθμό Επιβατών/Αποσκευών, τις Καιρικές Συνθήκες, την Εποχή, την Ώρα και την τρέχουσα τιμή του καυσίμου.

Μέγιστος αριθμός επιβατών για το κάθε σκάφος (11).

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

  • Καύσιμα σκάφους
  • Νερό
  • Αποβίβαση στο λιμάνι του προορισμού
  • Αναμονή ταξί στο σημείο αποβίβασης για την μετέπειτα μεταφορά σας

Φωτογραφίες

Video Gallery