Ιδιωτικές Κρουαζιέρες για Snorkeling

σε Πάρο – Αντίπαρο και Δεσποτικό

Πάρος ημερήσιες εκδρομές με σκάφοςΗ Aegean Sae Quest θα σε ταξιδέψει με σκάφος στις πιο όμορφες, ήσυχες και γαλήνιες παράλιες. Σε ένα συνδυασμό με όμορφους και κρυστάλλινα καθαρούς βυθούς, μοναδικούς για snorkeling. Μακριά από τον συνωστισμό και τον θόρυβο της πόλης. Εξερευνήστε τα πανέμορφα και μοναδικά νησιά Πάρο, Αντίπαρο, Δεσποτικό και όλες τις Κυκλάδες. Ανακαλύψτε μαγευτικές εικόνες στα καταγάλανα και γεμάτα από θαλάσσια ζωή νερά τους. Μέρη μοναδικά για Snorkeling και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Ελάτε μαζί μας σε μια ιδιωτική θαλάσσια εκδρομή με ταχύπλοο σκάφος και κάντε ένα συνδυασμό από θαλάσσιες δραστηριότητες. Βουτιές από ψηλά βράχια, βουτιές από το σκάφος, εξερεύνηση βυθού με μάσκα, ακόμα και ψάρεμα. Ζήστε μαγικές στιγμές και είναι βέβαιο ότι θα αποκτήστε καταπληκτικές  αναμνήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο σκάφος προσφέρουμε μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, μπάλα βόλεϊ, μακαρόνια θαλάσσης, σανίδα και εξοπλισμό για ψάρεμα κατόπιν συνεννόησης. Ακόμη προσφέρουμε φρούτα, κράκερ, νερό, αναψυκτικά και ποτά.

Φωτογραφίες

Βίντεο